Contact Sighet S.R.L. | Despre Noi

Despre Noi

Afla detalii despre societatea comerciala Contact Sighet


S.C. CONTACT S.R.L. este o companie cu vechime in domeniul constructiilor, cu peste un deceniu de experienta, infiintata in 1998. In decursul anilor am reusit sa completam un portofoliu impresionant si reprezentativ prin numeroasele lucrari de mica si mare anvergura pe care le-am dus la bun sfarsit. S.C. CONTACT S.R.L. are o echipa formata din oameni profesionisti,responsabili,calificati si atestati in domeniul constructiilor si nu numai care pot sa raspunda celor mai provocatoare lucrari si cerintelor cele mai exigente din partea clientilor, nici un proiect nefiind imposibil de realizat.
Obiectivul de baza al societatii noastre este oferirea de servicii de inalta calitate, corecte si competente in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului precum si cu cerintele si reglementarile legale iar nu in ultimul rand de a creste satisfactia clientului.
S.C. CONTACT S.R.L. face partea din categoria exclusivista de firme care promoveaza calitatea, profesionalismul, responsabilitatea in toate serviciile pe care le ofera.
Serviciile de consultanta, proiectare, renovare si desigur executie a constructiilor sunt realizate cu un inalt nivel de profesionalism iar pe toata durata colaborarii membrii echipei S.C. CONTACT S.R.L. intervin in timp util cu diferite metode in vederea solutionarii in cel mai scurt timp posibil al problemelor care ar putea aparea.

Printre serviciile noastre principale se numara :

  • Servicii de consultanta
  • Servicii de executie
  • Servicii de amenajari


Pentru o descriere completa a serviciilor va rugam sa accesati pagina de Servicii


Deoarece constructia unui proiect este un proces de mare importanta care implica resurse financiare considerabile sfatul nostru este sa porniti cu dreptul in aceasta investitie alegand o societate cu experienta si cu mult profesionalism.

Pentru a va convinge de profesionalismul si de procesul de lucru al S.C. CONTACT S.R.L. va rugam sa accesati pagina de Portofoliu unde puteti gasi si galerii de imagini pentru lucrarile executate.